1404-07-09 11:21
49
0
95436
فرمانده انتظامی گمیشان:

پلمب یک مرکز ترک اعتیاد در گمیشان

فرمانده انتظامی گمیشان از پلمب یک مرکز ترک اعتیاد و کشف و ضبط تعداد ۳۱۶۸ عدد قرص متادون و مقدار ۵۰۰ سی‌سی شربت متادون در گمیشان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلستان ما؛ محمدمهدی بداغی با اعلام این خبر اظهار کرد: در پی به‌دست‌آمدن اخبار و اطلاعاتی مبنی بر فروش و پخش مواد مخدر در یک مرکز ترک اعتیاد از نوع قرص و شربت متادون و اپیوم توسط مسئول مرکز در بخش (سیمین شهر) این شهرستان، بررسی موضوع در دستور کار پلیس اطلاعات شهرستان قرار گرفت.

 وی ادامه داد: مأموران انتظامی با هماهنگی مقام قضائی با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان از مرکز فوق بازدید که تعداد ۳۱۶۸ عدد قرص متادون و مقدار ۵۰۰ سی‌سی شربت متادون اپیوم کشف و ضبط گردید.

 فرمانده انتظامی گمیشان تصریح کرد: در این اقدام یک متهم دستگیر و مرکز فوق پلمب گردید، در این راستا پرونده قضائی تشکیل و در حال رسیدگی است.

انتهای خبر/

 

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.